TONY & VIK
BUILD | GROW | PROSPER
Rakenna nopeasti yritystoiminta ja kasvata myyntejäsi rajusti maailman suurimmassa "kauppakeskuksessa", Amazonissa.
Tällä verkkokurssilla opit kaikki tarvittavat tiedot ja taidot oman 
Amazon-bisneksen aloittamiseksi myös pienellä budjetilla. 
Kaikki aikaisemmat kurssit myytiin loppuun.

Jos haluat mukaan kurssille, niin liity mukaan ja aloita heti:
(Tarjolla on myös osamaksu. Katso lisätiedot tämän sivun lopusta)
8 viikon verkkokurssilla opit myymään omia tuotteitasi Amazonin 
verkkokaupassa kansainvälisillä markkinoilla maailmanluokan 
valmentajien avulla.
"Menimme Viktorin kanssa nollasta $14,000 kuukausimyyntiin 90 päivässä. Jouluna 2016 ylitimme ensimmäisen kerran miljoonan dollarin kuukausimyynnin rajapyykin. Aloitimme Amazonissa myynnin ilman aiempaa verkkokauppa- ja yrittäjäkokemusta."
TONY RAEHALME
 Amazon-myynnin asiantuntija,
The Insiders -valmentaja
VIKTOR VILLAND
 Amazon-myynnin asiantuntija,
The Insiders -valmentaja
Miksi Amazon?
Amazon-myynti on ehkä suurin "kultaryntäys", joka Internetissä on koskaan nähty. Amazon on jättimäinen verkkokauppa, jossa todella moni myyjä on onnistunut tekemään massiivista kasvua.

Tähän on kaksi syytä:

1. Yksi syy siihen miksi Amazon-myyjät tekevät isoa liikevaihtoa on siinä, että myyjät pystyvät tavoittamaan satoja miljoonia asiakkaita ympäri maailman todella nopeasti.
Oman verkkokaupan kanssa tämä ei ole mahdollista - varsinkin, jos tehdään myyntiä ainoastaan Suomessa. Asiakaskunta on yksinkertaisesti minimaalisen pieni kotimaassa verrattuna siihen kuinka suuren yleisön Amazonin kautta voi tavoittaa.

2. Toinen tärkeä asia on huomata, että Amazonin kanssa kaikki voidaan toteuttaa todella nopeasti. Amazonin kanssa voidaan testata tuoteidea, ja skaalata myynti korkealle hyvin nopeasti. Tämä kaikki pohjautuu siihen, että Amazon on rakentanut valmiit mekanismit, kuten varastoinnin, paketoinnin, palautusten käsittelyt ja myyntisivut.

Kurssin valmentajat tekevät parhaimmillaan yli miljoonan euron kuukausimyyntiä Amazonissa, ja he avaavat sinulle löytämänsä "kaavan" tämän kurssin ensimmäisessä modulissa.
Valmentajat Tony ja Viki: "Aloitimme Amazon-myynnin lokakuussa 2014. Kaikkien vastoinkäymisten jälkeen, joita alussa meillä oli (tarjolla ei ollut tälläistä "avaimet käteen" kurssia), voimme nyt nauttia jo kuvan kaltaisista päivämyynneistä."
Amazon Mastery -verkkokurssilla 
opit tekemään myyntiä tavalla, jossa:
 • On matala riski aloittaa. 
 • Et tarvitse suurta budjettia alkuun. Kurssilla opit menetelmän, jolla pystyt ennalta validoimaan ja testaamaan tuoteideoitasi, jotta vältät virheinvestointeja. 
 • Et tarvitse verkkokauppakokemusta aloittaaksesi.
 • Tarjoamme sinulle kaiken sen tiedon mitä alkuun pääsemiseksi tarvitaan. Kaupan tekoa Internetissä voi toki opiskella myös itse, mutta kurssilla saat kaikki tiedot tiiviissä paketissa. Aikaa säästyy useampia vuosia, kun kaikkea ei tarvitse itse opetella kantapään kautta.
 • Mikään yhden yön kikka tässä ei kuitenkaan ole kyseessä, mutta kovalla työllä on mahdollista saavuttaa elämäntapa ja tulotaso, joka muuten jäisi kokematta.
 • Et lähetä tai varastoi tavaroita itse - tarvitset vain oman tietokoneen.
 • Amazon hoitaa puolestasi tuotteiden varastoinnin, lähetykset ja asiakkaiden palautukset. 
 • Sinulla on vapaus asua ja matkustaa missä haluat.
 • Koska tavaroiden lähetys ja käsittely tapahtuu Amazonin toimesta, niin sinä hallitset koko verkkokaupan toimintaa tietokoneeltasi, jossa on nettiyhteys. Voit siis asua tai matkustella missä haluat - Thaimaa on kiva paikka kun Suomessa sataa räntää :)
 •  Koko maailma on asiakkaasi.
 • Koska Amazon hoitaa puolestasi varastoinnin ja toimitukset, niin tuotteitasi voidaan tilata ja toimittaa ympäri maailman, riippumatta omasta sijainnistasi.
 •  Sinulla ei tarvitse olla omaa tuotetta tai tuoteideaa aloittaaksesi.
 • Kurssilla näytämme miten tutkit Amazonissa jo myynnissä olevia tavaroita ja niiden kysyntää, ja näin löydät itsellesi hyvän potentiaalin omaavat tuotteet, joilla kannattaa lähteä tekemään kauppaa.
 •  Tee intohimostasi ammatti.
 • Amazonissa saat itse valita mitä tuotteita rupeat myymään. Tuotteen kategoriaa pohtiessa yksi hyvä vinkki on lähteä liikkeelle sellaisesta aiheesta, josta olet itse kiinnostunut. Pystyt siis tarjoamaan tuotteita, joiden asiantuntija olet! Tuotekategorian löytämisen eri menetelmät käydään toki läpi kurssilla.
Amazon Mastery -verkkokurssi käsittää 3 eri osa-aluetta:
1. 8 viikon verkkokurssi
2. Suljettu Facebook-ryhmä
3. Viikkowebinaari- ja Facebook Live -tallenteet

Osa-alueet tukevat toisiaan ja ovat tärkeitä rakentaessasi kansainvälistä bisnestä. Me tahdomme sinun onnistuvan tavoitteissasi.
OSA-ALUE #1: VERKKOKURSSI

Kahdeksan (8) viikon verkkokurssi
Tämä 8 viikon intensiivinen kurssi on jo opettanut aiempia kurssilaisia luomaan kansainvälisen, hyvinvoivan bisneksen.

Kurssimateriaalin löydät omalta verkkosivulta, jonne pääset kirjautumaan omilla kirjautumistiedoillasi. Sivustolle voit kirjautua tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

Opit "step-by-step" miten Amazon-kauppa avataan, kuinka myytävät tuotteet valitaan, miten myyntiä rakennetaan:
 • Amazon-myynnin perusteet
 • Loistavan tuotteen löytäminen ja tuoteidean nopea testaus
 • Amazon-kaupan avaaminen
 •  Tuotelistauksen optimointi ja julkaisu
 •  Amazon-mainonta
 •  Skaalaus: Miten päästä nopeiten $100k kuukausimyyntiin?
 •  Globaali myynti
LOPPUTULEMA: Sinulla on oma Amazon-kauppa, tuotteet listattuna ja varastossa, sekä myyntiä tuottava mainonta käynnissä.

Kun kurssi alkaa ja kirjaudut sivuille näet Kurssin ohjeistus -moduulin, jossa käydään läpi kurssille oleellisia asioita. Joka viikon alussa julkaistaan sen viikon oma moduuli.

 
Moduuli 1: Ensimmäisellä viikolla luodaan pohja kaikelle mm. suunnitellaan aloitusbudjetti ja rekisteröidään Amazon Seller Central -tili.

Moduuli 2: Toisella viikolla paneudutaan tuote-etsintään. Tuote-etsintä on kriittinen vaihe koko hommaa ja se on taito, jossa kannattaa tulla hyväksi. Kurssilla käydään läpi edistyksellisiä tuote-etsintätapoja.

Moduuli 3: Kolmannella viikolla paneudutaan lisää tuote-etsintään ja valitaan ensimmäinen tuote, jota aletaan myydä.

Moduuli 4: Neljännellä viikolla tehdään tuotehankinta ja lähetetään oma ensimmäinen tuote kohti Amazonia.

Moduuli 5: Viidennellä viikolla paneudutaan tuotteen julkaisua koskeviin toimenpiteisiin, kuten hakutermien tutkimiseen, tuotekuviin ja laitetaan tuotelistaus kuntoon.

Moduuli 6: Kuudennella viikolla käydään läpi optimointia, Amazon-mainosten tekoa ja tuotearvosteluja.

Moduuli 7: Seitsemännellä viikolla katsotaan kuinka ylläpidetään tilin kuntoa ja miten hoidetaan asiakaspalvelu Amazonissa.

Moduuli 8: Viimeisellä eli kahdeksannella viikolla paneudutaan skaalaamiseen ja brändäämiseen. Tehdään kasvusuunnitelma, miten päästä yli $100k-kuukausimyynteihin mahdollisimman nopeasti.
OSA-ALUE #2: FACEBOOK-RYHMÄ

Kurssin suljettu Facebook-ryhmä, jossa pääset 
verkostoitumaan 1000 kurssilaisen kanssa - toimintasi siirtyy kiihdytyskaistalle.
Yksin kotisohvalla läppäriä naputtaessa me kaikki toistamme samoja virheitä, ja sen vuoksi menetämme aikaa ja rahaa. Valmennuksessa me löydämme nopeamman reitin kohti tavoitteita, ja ennen kaikkea opimme tuntemaan ihmisiä, jotka tekevät samanlaisia asioita.
 
Facebook-ryhmässä jaamme keskenään parhaita vinkkejä ja ratkomme ongelmia. Mahdollisuus kysyä vapaasti kysymyksiä kokeneilta ammattilaisilta ja muilta samassa tilanteessa olevilta, on jo yksinään äärettömän arvokasta.
Kimmo Siukola, Evijärvi

"Yksi hyvä puoli kurssilla on, että meillä on oma Facebook-ryhmä eli yhteisö, jossa ihmiset jakavat vinkkejä, kertovat miten asiat edistyy, esittävät kysymyksiä ja sitten yhdessä pohditaan miten asiat tehdään. Eli yhteisöllisyys on aivan huippujuttu kurssilla."
OSA-ALUE #3: WEBINAARIT

8 viikkowebinaaria, jossa käydään läpi viikon aikana käsiteltyjä asioita ja vastataan niihin liittyviin kysymyksiin.
Viikkowebinaarissa (tallenne) käydään läpi kunkin viikon teemaan liittyviä asioita, ja lisäksi vastataan yleisimpiin kysymyksiin.

Facebook-ryhmästä löytyy lisäksi tallenteita Facebook Live -sessioista, joissa käsitellään eri aiheita yksityiskohtaisemmin.

Kurssin avulla otat askeleen kohti VAPAUTTA.

Tähän ei suurin osa ihmisistä koskaan kykene.

Rakenna oma menestyvä liiketoiminta ja ilmoittaudu nyt  Suomen ainoaan Amazon-myynnin verkkokurssiin!

3 suurinta asiaa, jotka tämän kurssin käyminen ja yrittäjänä eläminen voi sinulle antaa
1. Voit asua ja matkustella missä haluat.
Kurssin koko idea on opettaa sinulle tapa tehdä verkkokauppa siten, että liiketoiminta ei ole riippuvainen omasta sijainnistasi. Muut osapuolet hoitavat varastoinnin ja lähetykset puolestasi.
2. Palkkatyössä tulotasosi on rajoitettu.
Tehdessäsi töitä muille, on tulotasosi tasainen. Tämä tuo ennustettavuutta arkeesi, mutta toisaalta tienestisi eivät tule koskaan ottamaan radikaaleja hyppäyksiä.

Palkkatyö ei myöskään merkitse enää samanlaista “turvaa” kuin aiemmin. Yritykset siirtävät toimintojaan muihin maihin ja valtavia määriä ihmisiä laitetaan etsimään uusia töitä yhdessä yössä.

Miljoonia emme pysty tietenkään kenellekään lupaamaan, ja pelkkä rahan miettiminen on huono syy aloittaa ylipäätään yhtään mitään. Kuitenkin aloittamalla verkkokaupan tekemisen nopeaa kasvua tukevalla mallilla, sinulla on mahdollisuus hankkia kovalla työllä ansaitsemasi tulot.
​3. Käytä aikasi haluamiesi asioiden parissa.
Sinulla on vapaus käyttää aikaa rakastamiesi asioiden parissa silloin kun itse haluat. Se voi olla päivittäiset kävelyretket lapsiesi kanssa, moottoripyörän virittäminen kesäkuntoon tai vaikka talven viettäminen Thaimaassa.

Liian ruusuista kuvaa ei myöskään ole tarkoitus antaa. Verkkokaupassa menestyminen vaati kovaa työtä, sitoutumista ja uhrauksia. Asiat eivät myöskään aina tapahdu nopeasti, ja mikään ei tule ilmaiseksi. Jos kuitenkin olet todella halukas muuttamaan elämäsi, se on täysin mahdollista.
Vieläkö mietityttää? 
Katso Tonin 3 suurinta syytä tehdä Amazon-kauppaa
Kaikki tämä on mahdollista kurssin käytyäsi
Janne V.
Petri L.
Markus C.
Kurssin valmentajan ja Filippiineillä asuvan 
Tonin terveiset kurssia harkitseville
Usein kysyttyjä kysymyksiä
1. Tarvitseeko minun osata ohjelmointia tehdäkseni liiketoimintaa verkossa?

Itse liiketoiminta tapahtuu luonnollisesti Amazonin nettisivuilla, ja sinne ei pääse koodailemaan mitään, vaikka niin haluaisikin tehdä. Tänä päivänä ylipäätään verkkoliiketoiminnassa kaikki eri palaset kootaan valmiista palveluista ja järjestelmistä, eli koko business voidaan rakentaa ilman riviäkään koodia alkaen nettisivuista aina kansainvälisiin pankkilaskutusjärjestelmiin asti.

2. Kannattaako kurssille osallistua, jos ikää on jo kertynyt hieman enemmän?

Ehdottomasti, kunhan tietokoneen peruskäsittely ja Internetin hallitseminen on hallussa. Tietokoneen hiirtä pystyy kyllä napsuttelemaan vanhemmallakin iällä. Yrittäjyydessä on kuitenkin kysymys kokonaisvaltaisesta elämäntavasta, jolloin se on itseasiassa SUURI ETU, että mittariin on jo “hieman kertynyt kilometrejä”. Tällä tavalla pysyy sitten oman elämän langat käsissä arjen keskellä, kun hommat rupeaa kasvamaan.

3. Tarvitseeko liiketoiminnan aloittaminen suuren pankkilainan?

Amazon-myynnin saa aloitettua muutamalla satasella, joten se ei vaadi suurta pääomaa. Itse aloitimme toiminnan noin 1000 eurolla. Perinteisesti rahaa on tarvittu nimenomaan tuotteen kehittämiseen, tuotantoon, jakeluverkkojen rakentamiseen sekä myyntiin ja markkinointiin.
Amazonissa on jo jakeluverkot sekä kauppapaikka eli päivittäin tuotteita etsivät ihmiset valmiina.

4. Tarvitseeko minulla olla jo valmis tuote- tai bisnesidea aloittaakseni?

Tällä kurssilla nimenomaan opetetaan miten löydät myytäväksi VALMIIN tuotteen, jolla on valmiiksi mahdollisimman suuri KYSYNTÄ Amazonin verkkokaupassa.

5. Tarvitseeko minulla olla jokin tietty koulutus menestyäkseni tässä bisneksessä?

Internetissä kukaan ei kysele maisterin papereita ja Amazon-myynnissä kaikki aloittavat samalta viivalta. Amazonin suuri potentiaali perustuu nimenomaan businessmalliin, jota ei ole ollut olemassa aikaisemmin. Jokainen ihminen joutuu siis opettelemaan tämän mallin alusta alkaen taustastaan riippumatta.
Katso aiempien kurssilaisten ajatuksia kurssista
Elina Heiskari, matkailurestonomi

"Suurin asia jonka kurssilla opin on se että meillä kaikilla on mahdollisuus menestyä, jos vain itse siihen uskomme. Ja kuten Tony monesti toisti kurssin aikana, niin ainut virhe jonka voit tehdä, on luovuttaa."

Tuomo Hurri, kiinteistönvälittäjä

"Ilman kurssia olisi mennyt paljon enemmän aikaa ja tullut tehtyä paljon virheitä. Tässä opitaan muutamassa viikossa myyminen ja minä onnistuin saamaan tavarat Yhdysvaltoihin ja ensimmäisiä myyntejä tuli jo kurssin aikana. Tätä kurssia voin suositella kaikille ketkä haluaa myydä netissä, Amazonissa, ja tehdä sitä maailmanlaajuisesti."
Anna Parviainen, toimitusjohtaja

"Jos Amazon-verkkokauppabusiness on sinulla tavoitteena, niin suosittelen ehdottomasti kurssia. Ilman kurssia Amazonin opettelu olisi varmasti ikuisuusprojekti, ja siinä onnistumiset olisivat epätodennäköisiä."
Suomen ainoa Amazon-myynnin verkkokurssi
(kesto 8 viikkoa)
Kurssin tiedot:

Kesto: 8 viikkoa

Paikka: Verkossa. Käytössä on verkkokurssialusta, johon saat omat henkilökohtaiset käyttäjätunnukset ja ulkopuolisilta suljettu Facebook-ryhmä. 

Koko kurssimateriaali on käytettävissäsi 1 vuoden ajan kurssin alkamisesta.

Kurssin koko sisältö:

 - Osio #1: Omien tuotteiden myynti Amazon-verkkokaupassa - valmennuksen materiaalit verkkokurssialustassa
- Osio #2: Suljettu Facebook-ryhmä valmentajien ja 1000 kurssilaisen tuella
- Osio #3: Viikkowebinaaritallenteet ja Facebook Live -sessiot, joissa käsitellään syvällisesti viikon aiheita

Kurssi etenee viikko kerrallaan, jolloin on helppoa pitää fokus ja saada aikaan edistystä.
Erikoishinta voimassa rajoitetun ajan.
OSTA KERTAMAKSULLA
AMAZON MASTERY -VERKKOKURSSI
1997
KERTAMAKSU
 • 8 viikon valmennus
 • Jäsenyyssivusto koulutusmateriaalilla
 • Vertaistukea Facebookissa
 • 8 viikkowebinaaria ja Facebook Live -sessioita
OSTA OSAMAKSULLA (3 ERÄSSÄ)
OSAMAKSU: Jos kertamaksu ei ole sinulle sopiva vaihtoehto, on tarjolla myös osamaksuohjelma, jossa hinta on 597 € x 3 kuukautta. Jos tilaat kurssin osamaksulla, veloitetaan sinun kortilta €597 kerran kuukaudessa 3 kuukauden ajan.

Maksu tapahtuu PayPalin kautta eli PayPal toimii maksun välittäjänä. Jos et käytä Paypalia itse, voit suorittaa maksun joko luotto- tai pankkikortilla (credit tai debit).

Huomaa, että tämä tarjous on voimassa rajoitetun ajan. Tämän jälkeen hinta nousee ja ilmoittautuminen sulkeutuu toistaiseksi! 

AMAZON MASTERY -VERKKOKURSSI
597
PER KK KOLMEN KUUKAUDEN AJAN
 • 8 viikon valmennus
 • Jäsenyyssivusto koulutusmateriaalilla
 • Vertaistukea Facebookissa
 • 8 viikkowebinaaria ja Facebook Live -sessioita
LISÄÄ PROMOKOODI ALLE
Item
Price
€1,997
€597 / 3 kuukautta
€1,297
€297
€1,597
€897
€397 / 3 kuukautta
YHTEYSTIEDOT
KORTTITIEDOT
Korttinumero:
Turvakoodi:
Erääntymiskuukausi:
Erääntymisvuosi:
TILAUS
Item
Price
Dynamically Updated
$XX.00

Hei, haluaisitko aloittaa heti?: Kurssi alkaa pian edeten viikko kerrallaan. Odottaminen saattaa kuitenkin olla raskasta. Ymmärrämme tämän, sillä niin se oli meillekin aikoinaan. Tätä varten tarjoamme tähän ratkaisun, jolla pääset aloittamaan heti. Saat kaikki edellisen kurssin materiaalit nyt kerralla alennettuun hintaan €297!

Apple or Android Pay will Display here when available.
Suomen ainoa Amazon-myynnin verkkokurssi alkaa jälleen 05.10.2018 (kesto 8 viikkoa)
Kurssin tiedot:

Kesto: 8 viikkoa

Alkaa: 05.10.2018 ja päättyy 29.11.2018

Paikka: Verkossa. Käytössä on verkkokurssialusta, johon saat omat henkilökohtaiset käyttäjätunnukset ja ulkopuolisilta suljettu Facebook-ryhmä. 

Koko kurssimateriaali on käytettävissäsi 1 vuoden ajan

Kurssin koko sisältö:

 - Osio #1: Omien tuotteiden myynti Amazon-verkkokaupassa - valmennuksen materiaalit verkkokurssialustassa
-  Osio #2: Suljettu Facebook-ryhmä valmentajien tuella
- Osio #3: Viikoittainen kysymys-vastaus -webinaari suorana lähetyksenä

Olemme laittaneet kaikki yllä mainitut osat yhteen pakettiin tätä koulutusta varten.
Erikoishinta:
OSTA KERTAMAKSULLA
AMAZON MASTERY -VERKKOKURSSI
1597
KERTAMAKSU
 • 8 viikon valmennus
 • Jäsenyyssivusto koulutusmateriaalilla
 • Valmennuspuhelut joka viikko
 • Vertaistukea Facebookissa
OSTA OSAMAKSULLA (3 ERÄSSÄ)
OSAMAKSU: Jos kertamaksu ei ole sinulle sopiva vaihtoehto, on tarjolla myös osamaksuohjelma, jossa hinta on 597 € x 3 kuukautta. Jos tilaat kurssin osamaksulla, veloitetaan sinun kortilta €597 kerran kuukaudessa 3 kuukauden ajan (linkki yläpuolella).

Voit suorittaa maksun joko luotto- tai pankkikortilla (credit tai debit).

Huomaa, että tämä tarjous on voimassa rajoitetun ajan. Tämän jälkeen hinta nousee! 

AMAZON MASTERY -VERKKOKURSSI
597
PER KK KOLMEN KUUKAUDEN AJAN
 • 8 viikon valmennus
 • Jäsenyyssivusto koulutusmateriaalilla
 • Valmennuspuhelut joka viikko
 • Vertaistukea Facebookissa
100 % TYYTYVÄISYYSTAKUU
KOKEILE 2 VIIKKOA
Jos et ole tyytyväinen kurssiin, niin palautamme kurssihinnan takaisin kokonaisuudessaan.
SAAT RAHAT TAKAISIN!
Yritys | ONESELF LTD, Unit 1109, Kowloon Centre, 33 Ashley Road, Tsim Sha Tsui Kowloon, HONG KONG 
Yhteystiedot | email: info@tonyandvik.com
Copyright © TONYANDVIK.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.